Potilaita vuosien varrelta

Olen ollut asiakkaana Espoon Eläinlääkäriasemalla jo lähes 30 vuotta. Ensin äitini kanssa pienenä tyttönä toin ensimmäisen koirani Sam Salosen hoitoon.

15-vuotiaana aloin harrastamaan palveluskoiratoimintaa ensimmäisen saksanpaimenkoirani kanssa. Pentuna se pureskeli yksin ollessaan lähes kaikkea mitä eteen tuli, jopa söi...mikä johti siihen, että yhtenä päivänä syötyään pölyrätin, se joutui leikkauspöydälle vain 3,5 kk ikäisenä. Onnistuneesta leikkauksesta ja pennun elämän pelastamisesta kiitos kuuluu Samille ja hoitoon osallistuneelle henkilökunnalle.

Koiria on vuosien varrella ollut useita, hoidot eläinlääkärissä vaihdelleet ihan perusrokotuksista vaativiin hoitoihin. Tänä päivänä kotonani asustaa jackrusselinterrieri, jota vien nyt omien lapsieni kanssa eläinlääkäriin, luonnollisesti samalle tutulle eläinlääkäriasemalle.

Olen kiitollinen Samille ja Jaanalle koirieni hyvästä hoidosta ja toivotan onnea Espoon Eläinlääkäriasemalle 30 vuotis päivän johdosta.

-Tessa


Westie-koiramme ovat olleet Espoon eläinlääkäriaseman hyvässä hoidossa jo 80-luvun lopulta lähtien. Mitään turhaa ei ole koskaan koirille tehty, vaan hoito on ollut erittäin ammattitaitoista ja järkevää.

Rocky I  oli loppuvaiheessa jo lääkityksillä ja sai asemalla aina hyvän hoidon. Hän eli 11v 3kk:n ikäiseksi.

Rocky II oli 14v 6kk, kun se  kastroitiin. Hammaskin on asemalla paikattu. Hän eli 3 viikkoa vaille 16-vuotiaaksi hyvän hoidon ansiosta.

Rocky III on nyt 4v 4kk-ikäinen ja voi hyvin. On aina ollut helppo mennä eläinlääkäri-setä Samin ja hoitaja-täti Jaanan luo.

Samat henkilöt ovat hoitaneet koiriamme ja heidän lomiensa aikana muu henkilökunta on aina tarvittaessa ollut apunamme. On helppo mennä samalle eläinlääkäriasemalle, koska siellä tunnetaan ja koira saa varmasti parasta mahdollista hoitoa. Voin aidosti suositella Espoon eläinlääkäriasemaa muillekin pitkän kokemukseni perusteella.

- Raija


Vuosien varrella on hoidettu pieniä murheita kuten silmä- ja korvatulehduksia, hotspottia, ontumisia, sterilointeja, kastrointeja, polven ristiside leikkaus ja sitten niitä mitä ei itse haluaisi kokea kuten epilepsiaa, vaikeata nivelrikkoa ja lopuksi eutanasia. Näihin kaikkiin ovat koirani (Max, Amanda, Babera, Charlie, Dante ja Faro) saaneet apua Espoon eläinlääkäriasemalta.

30 vuotta, pitkä aika. Mutta kahta en ole vaihtanut.

Toinen on Berninpaimenkoira ja toinen on Espoon eläinlääkäriasema.

 -Selja


Minnie-jackrussell kävi klinikallamme lohjenneen poskihampaan poistossa. Marjon matkassa-blogista löydät hienon ja kattavan kertomuksen Minnien käynnistä! Lue kertomus