Ajankohtaista

23.9.2021 Haemme eläinlääkäriä

Haemme joukkoomme eläinlääkäriä!

Katso lisätietoja sell.fi tai soita ajanvarausnumeroomme 09 5413 520.

Koronavirustiedote

Jotta pystymme turvaamaan lemmikkien hoidon jatkossakin, muistuttaisimme asiakkaitamme, että vain yksi henkilö lemmikin mukaan klinikalle (koskee myös odotustilassa oleskelua).

Pyydämme myös hoitamaan ruokaostokset ja mahdolliset muut asioinnit yksin.

Korona-aikaan emme käsittele käteistä. Vain korttimaksut.

HUOMIO AUTOLLA SAAPUVAT UUDET ASIAKKAAT!

Olemme havainneet ongelman Google Mapsin ajo-ohjeissa (mahdollisesti muissakin kartoissa). Laitettaessa osoitteeksi Everstinkuja 6, navigaattori ohjaa jostain syystä Omnian pihaan Upseerinkadulle, josta ei pääse autolla läpi.

Suosittelemmekin siis laittamaan käyntiosoitteeksi Luutnantinkuja (pieni sivukuja klinikkamme vieressä). Ongelmaa selvitetään.

KASVOMASKISUOSITUS

Haluamme, että sekä asiakkaamme ja henkilökuntamme pysyvät terveinä. 

Suositelemme siksi vahvasti kasvomaskin käyttöä ja toivomme, että suositusta noudatettaisiin. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, saat klinikaltamme sisään tullessa maskin ( 1kpl/asiakas). 

Kulutonta ja korotonta maksuaikaa 30–60 vrk Eläinlääkäri-tilillä

Suomalainen, ketjuihin kuulumaton eläinlääkäriasema Espoon Perkkaalla jo vuodesta 1985

Aloitimme toiminnan Espoon Perkkaalla vuonna 1985 kaupungin ensimmäisenä pieneläimiin erikoistuneena täyden palvelun eläinlääkäriasemana.

Espoon Eläinlääkäriasemalla työskentelee kolme päätoimista ja yksi osa-aikainen eläinlääkäri. Yhdessä kahden pieneläinhoitajan kanssa annamme parhaan mahdollisen hoidon ajanmukaisissa ja hoitovälineistöltään huippuluokkaa edustavissa tiloissamme.

Eläinlääkäriasemalla on jokaista toimenpidettä varten omat, erilliset tilansa ja laitteensa. Tilojen suunnittelussa on huomioitu niiden toimivuus ja helppo desinfioitavuus, jotta vastaanotto olisi potilaille turvallinen myös epidemioiden aikana.

Lemmikkisi tuntee kivut ja tuskat kuten sinäkin

Koska eläimet eivät itse pysty kuvaamaan kipuaan tai sairauttaan, vaaditaan eläinlääkäreiltä ja hoitajilta erityistä tietoa ja taitoa. Näitä kartutamme jatkuvasti sekä kursseilla että luentopäivillä niin kotimaassa kuin alan kansainvälisissä tapahtumissakin.

Lue potilastarinoita vuosien varrelta

Vi betjänar också på svenska

We also serve in English

 

Palvelut