Laboratoriotutkimukset

Laboratoriotutkimukset

Omassa laboratoriossamme voimme tutkia yleisimmät veri-, virtsa-, solu-, bakteeri- ja viljelynäytteet nopeasti ja edullisesti. Kaikki kudosnäytteet ja osa verinäytteistä toimitamme alan erikoislaboratorioihin.

Hammashoito

Hammashoito

Hammaskiven poisto, ientulehdusten hoito, hammasoperaatiot, hampaiden paikkaukset, juuri- ja oikomishoito sekä hampaidenpoistot. Osa hoitotyöstä yhteistoiminnassa hammaslääkärin ja -teknikon kanssa.

Leikkaukset

Leikkaukset

Ajanmukainen, potilaille turvallinen kahden leikkauspöydän laitteisto, joka on suunniteltu nimenomaan pieneläinleikkauksiin. Käytössä turvallisuutta lisäämässä nykyaikainen kaasuseos-narkoosilaite. Kaikkien yleisimpien operaatioiden lisäksi myös vaativia leikkauksia ja toimenpiteitä.

Röntgen

Röntgen

Yleisimmät diagnostiset röntgenkuvaukset voidaan suorittaa normaalin potilaskäynnin yhteydessä. Teemme myös virallisia lonkkanivelkuvauksia ja virallisia polviniveltarkastuksia sekä varjoainekuvauksia.

Sydäntutkimukset

Sydäntutkimukset

Käytössämme on tietokoneanalyysin tulostava EKG-laitteisto.

Silmätutkimukset

Silmätutkimukset

Koirien viralliset silmätarkastukset ja pieneläinten silmäsairaudet 25 vuoden kokemuksella. Silmätarkastuseläinlääkäri, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Aija Leinonen.

Ultraäänitutkimukset

Ultraäänitutkimukset

Sisäelindiagnoosien suorittamiseksi maksa-, munuais-, virtsatiehyt-, kohtu- sekä eturauhastutkimukset jne. Tiineystutkimukset jo 4. viikosta alkaen.

Valmisteluhuone

Valmisteluhuone

Valmisteluhuoneessa lemmikkisi valmistellaan leikkauksia ja ultraäänitutkimuksia varten karvoja leikkaamalla. Myös kirurginen pesu ja muu valmistelu suoritetaan täällä.

Lääkevarasto

Lääkevarasto

Yleisimmät jatkolääkitykseen tarvittavat lääkkeet ja erikoisdieettiruoat heti mukaan edullisesti.

Ilmoittautuminen ja odotustilat

Ilmoittautuminen ja odotustilat

Avarat ja valoisat odotustilat helposti puhtaana pidettävine, mukavine istuimineen ja asiallisine palvelutiskeineen luovat rauhalliset, stressaamattomat olosuhteet sekä potilaille että näiden saattajille.

Ravitsemusneuvonta

Ravitsemusneuvonta

Lemmikin ravinnolla on tärkeä vaikutus sen terveyteen ja hyvinvointiin. Ravitseva, tasapainoinen ruokavalio on olennainen osa aktiivista ja terveellistä elämää. Meiltä saat asiantuntevaa ja osaavaa ravitsemusneuvontaa lemmikkisi eri elämänvaiheisiin, esim. terveille koirille ja kissoille, kantaville nartuille, kasvaville pennuille ja ikääntyville koirille ja kissoille. Oikea ruokavalio korostuu erilaisten sairauksien yhteydessä, kuten diabetes, munuaisviat, maksaviat, allergiat, iho-ongelmat, hammassairaudet, suolistovaivat, ylipaino, kasvuhäiriöt.

Rokotukset ja terveystarkastukset

Rokotukset ja terveystarkastukset

Vuosittaiset terveystarkastukset ja rokotukset lemmikkisi hyvinvoinnin takaamiseksi ja sairauksien ennaltaehkäisemiseksi. Rokotuksien yhteydessä potilaalle tehdään yleistarkastus sekä annetaan tarpeellisia ohjeita ja neuvoja. Teemme myös tunnistusmerkinnät mikrosirulla ja EU-lemmikkipassit. Meiltä lähetetään myös uusintakutsut rokotuksille.